Workshop geurkaarsen maken

  • ✓ Workshops
  • ✓ Op de biomarkt
  • ✓ Passie voor het klimaat

In een workshop van De Groene Griet kan je zelf geurkaarsen leren maken. Geurkaarsen zijn een echt hebbeding geworden, en zijn ook ideaal om als geschenk te geven bij elke gelegenheid. Tijdens mijn workshop leer ik je hoe je de lont correct in de kaars steekt en hoe je de geurkaarsen jouw favoriete geur geeft.

Een groene workshop geurkaarsen maken

Natuurlijk denk ik ook tijdens mijn workshop geurkaarsen maken constant aan het milieu. Daarom gebruiken we ook tijdens de workshop natuurlijke en groene producten. Je geurkaars zal dan uiteraard ook naar puur natuur ruiken. Zo is het eigenlijk een natuurlijke ecologische luchtverfrisser en krijgt je hele huis een natuurlijke geur. Naast een workshop geurkaarsen maken, bied ik bovendien ook nog enkele andere workshops aan. Zo kan je bij mij ook leren om zelf huishoudproducten te maken. Ook daar zullen we weer enkel met ecologische en natuurlijke producten werken. Zo kan je uiteindelijk je hele huishouden op een ecologische manier organiseren.

Leer ecologisch te werk te gaan

In al mijn workshops staat het klimaat centraal. Daarom zal je in mijn workshop geurkaarsen maken ook enkel leren om natuurlijke geuren te creëren. We voegen nergens chemische producten aan toe om een of andere geur te creëren. Ben je geïnteresseerd om een workshop geurkaarsen of een andere workshop te volgen? Schrijf je in via het contactformulier en snuif de natuur op in je eigen huis.