Ecologische luchtverfrisser

  • ✓ Workshops
  • ✓ Op de biomarkt
  • ✓ Passie voor het klimaat

Met een ecologische luchtverfrisser verfris je jouw huis in geen tijd. Deze luchtverfrissers worden gemaakt met enkel natuurlijke producten. Daardoor zijn ze erg vriendelijk voor het milieu en zijn ze zeker ook niet schadelijk wanneer je ze zou inademen. Een ecologische luchtverfrisser is verkrijgbaar bij De Groene Griet in Houwaart in verschillende maten en geuren.

Een ecologische luchtverfrisser geeft je huis een frisse geur

Af en toe kan het zijn dat je huis niet even fris ruikt als je zou willen. Een luchtverfrisser kan dat probleem heel simpel verhelpen. Niet alle luchtverfrissers zijn echter even ecologisch. In sommige luchtverfrissers zitten chemische en schadelijke stoffen. Een ecologische luchtverfrisser wordt gemaakt op basis van enkel natuurlijke ingrediënten, wat het een zuiver groen product maakt. Een luchtverfrisser wordt het vaakst gebruikt in een wc, waar je het vaakst last hebt van onsmakelijke geuren. Een extra hulpmiddel om dat te voorkomen is de wc-gel van Biotop. Daarmee kan je ook de geuren in het toilet zelf aanpakken.

Maak je huishouden ecologisch

Een ecologische luchtverfrisser en wc-gel zijn nog maar het begin. Naast die twee producten zijn er nog andere producten om je hele huishouden ecologisch te maken. Zo kan je de was en de plas in jouw huis volledig ecologisch maken. Bestel nu alles wat je nodig hebt of kom langs in mijn depot om de producten fysiek te bekijken en meer te weten te komen over mij.