Ecologische huishoudproducten

  • ✓ Workshops
  • ✓ Op de biomarkt
  • ✓ Passie voor het klimaat

Bij de Groene Griet vinden we dat ecologische huishoudproducten de oplossing zijn voor het klimaat. Huishoudproducten zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, maar zijn vaak ook heel vervuilend voor het milieu. Door het gebruik van ecologische producten in je huishouden, kun jij een steentje bijdragen aan het klimaatbehoud. Ik maak en verkoop zulke producten in mijn depot in Houwaart.

Met ecologische huishoudproducten draag jij je steentje bij

Als je bezorgd bent om het klimaat, is dat het beste excuus om ecologische huishoudproducten te kopen. De groene producten die ik maak en die te koop zijn in de winkel en op de webshop zijn stuk voor stuk heel ecologisch en klimaatneutraal. Wil je zelf je eigen ecologische huishoudproducten maken? Ook daar kan ik je bij helpen. Je kan bij mij enkele workshops volgen waarin ik uitleg hoe je zelf ecologische producten kan maken. Ik houd mij al van kleins af aan bezig met het klimaat en heb dus al veel ervaring met het ontwikkelen van ecologische producten. Zo ken ik ondertussen veel ecologische alternatieven voor de standaard huisproducten. Wanneer je gebruikmaakt van een vaatwasmachine, is het raadzaam om geconcentreerd vaatwaspoeder te gebruiken om je afwas te doen.

Verklein je ecologische voetafdruk

Bestel je ecologische huishoudproducten en voel je goed over je bijdrage aan het klimaat. Door het gebruik van ecologische afwasmiddelen verklein je namelijk je ecologische voetafdruk. Wil je meer weten over mijn ecologische huishoudproducten of zit je met nog extra vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.