Ecologische afwasmiddel

  • ✓ Workshops
  • ✓ Op de biomarkt
  • ✓ Passie voor het klimaat

Met een ecologisch afwasmiddel kan je ook je afwas op een ecologische manier doen. Een eerste stap is natuurlijk om minder water te gebruiken, maar een ecologisch alternatief kan ook een hele grote bijdrage leveren. In het depot van De Groene Griet in Houwaart vind je verschillende ecologische alternatieven terug.

Een ecologisch en onschadelijk afwasmiddel

Wat een afwasmiddel ecologisch en onschadelijk kan maken, is het gebruik van enkel natuurlijke producten. Zo is een ecologisch afwasmiddel een perfect groen product dat vriendelijk is voor het milieu, je huishouden en je huid. Door het gebruik van een ecologische zeep om af te wassen is het dan ook gedaan met irritatie die op je huid kan ontstaan door het gebruik van het gemiddelde afwasmiddel. Een zeer ecologisch afwasmiddel is het afwasmiddel van Biotop. Dat afwasmiddel is speciaal ontwikkeld om het zo ecologisch mogelijk te maken en is dan ook een perfect ecologisch alternatief. Naast het afwassen van je vaat, is het ook belangrijk dat je jezelf goed wast. Ook daarvoor kan je makkelijk gebruikmaken van een ecologisch alternatief. Bij mij vind je zo ook een ecologische shampoo terug voor de ideale verzorging van je hoofdhuid en -haar.

Koop een ecologisch alternatief

Met een ecologisch afwasmiddel kan je dus ecologisch je vaat afwassen, maar ook als je geen tijd of zin hebt om af te wassen, kan je ecologisch te werk gaan. Met geconcentreerd vaatwaspoeder kan je ook met het gebruik van een vaatwasmachine ecologisch zijn. Wil je meer weten over de impact van ecologische alternatieven op je leven en het klimaat? Neem contact met me op via het contactformulier of bel me op het nummer 0473 20 65 02.