Ecologische shampoo

  • ✓ Workshops
  • ✓ Op de biomarkt
  • ✓ Passie voor het klimaat

Voor de ultieme douche- of badervaring gebruik je een ecologische shampoo. Een ecologische shampoo is een volledig natuurlijke zeep die je haar doet glanzen. Doordat het volledig natuurlijk is, is het zeker ook niet schadelijk voor je haar. Er zitten enkel natuurlijke ingrediënten in en er worden ook geen schadelijke stoffen aan toegevoegd. Zo zijn de producten die je in Houwaart koopt bij De Groene Griet bijna volledig biologisch afbreekbaar.

Een ecologische shampoo geeft je haar een natuurlijke uitstraling

Door het gebruik van natuurlijke en ecologische zeep zal je haar er automatisch natuurlijker uitzien. Een ecologische shampoo is een groen product en is niet enkel beter voor je haar, maar ook voor het klimaat. Zoals bij gewone shampoo is er ook bij ecologische zeep voor je haar een ruime waaier aan mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten, maten en merken die allemaal zeer ecologisch werken. Zo kan je in mijn depot onder andere ecologische zeep van Marseille vinden. Van dat merk hebben we trouwens ook een blok witte zeep die zeer goed is voor het reinigen van oppervlakken. Zo kan je niet enkel je haar ecologisch maken door de juiste zeep te gebruiken, maar ook heel je huishouden.

Maak je wasbeurt legendarisch

Met ecologische shampoo kan je de ultieme waservaring bereiken, maar natuurlijk was je niet enkel met shampoo. Daarom kan je bij mij ook een ecologische douchegel kopen, zodat je helemaal kan genieten van je bad of douche. Bestel je producten online of contacteer mij voor extra informatie over bepaalde producten en zaken waar je nog vragen over hebt.