Ecologische douchegel

  • ✓ Workshops
  • ✓ Op de biomarkt
  • ✓ Passie voor het klimaat

Een ecologische douchegel is het ideale middel voor een ecologische wasbeurt. Doordat ecologische producten enkel gebruikmaken van natuurlijke ingrediënten, is het heel goed voor je huid. De ecologische douchegel van De Groene Griet in Houwaart maakt je huid zacht en is ook nog eens vriendelijk voor je huid.

Een ecologische en economische douchegel

De douchegels van De Groene Griet zijn niet alleen ecologisch, maar ook economisch. Ik denk aan je portefeuille. Veel van onze producten zijn immers ook beschikbaar in navulling, waardoor je niet telkens opnieuw een verpakking hoeft te kopen. Dat maakt van mijn producten ook echte groene producten. Bij een ecologische douchegel hoort natuurlijk ook een ecologische shampoo, zodat je echt heel je lichaam ecologisch kan wassen. Die shampoo is net als de douchegel vriendelijk voor het milieu, je huid en ook je haar. Met al mijn producten kan je uiteindelijk een heel assortiment aan ecologische zeep samenstellen om de hele was en de plas op een ecologische manier te doen.

Houd het groen

Hoe groener, hoe beter, zeg ik altijd en dat kan je ook terugzien in mijn kalender. Daar zie je dat ik nooit stilzit en me altijd bezighoud om de wereld een groenere plek te maken. Dankzij mijn workshops, leer je bij mij om zelf je ecologische douchegel en andere zepen te maken zodat je ecologischer kan leven. Bestel je ecologische producten of neem contact met me op om ze zelf te leren maken.